Over ons

Deze online trainingsomgeving is opgezet door InnoviQ.

InnoviQ is een dienstverlener die zich richt op het optimaliseren en innoveren van informatie- en procesmanagement bij haar klanten.Wij nemen onze klanten mee door te helpen met het optimaliseren en innoveren van informatie- en procesmanagement. Onze oplossingen maken een verbinding tussen de business en de ondersteunende ICT. Wij slaan de brug tussen informatietrends in uw omgeving en uw organisatie, handelend vanuit visie naar uitvoering.

Dit doen wij door het slim organiseren en toepassen van informatie als de belangrijkste sleutel voor succes. Onze zorg is dat klanten beschikken over juiste en tijdige informatie in een veranderende omgeving, al dan niet ondersteunt door nieuwe technologieën.

Wij leveren concrete oplossingen op het gebied van informatisering in diverse branches. Wij stappen aan boord van onze klanten om informatievraagstukken uit handen te nemen, zodat zij zich kunnen richten op hun kerntaken. Onze klanten bevinden zich onder andere binnen Semi-Overheid, Overheid en MKB.

Wij kijken met nuchterheid naar informatievraagstukken en maken zaken niet onnodig ingewikkeld. Onze passie is innovatie bruikbaar te maken bij klanten.

“Leading your information” betekent voor ons: onze klant in staat stellen de regie te voeren over de eigen informatie. Door onze werkwijze herkent u in ons een gedreven team voor het realiseren van uw duurzame en slimme informatieoplossingen.